Ghidul complet al vânzătorului

Publicat pe 14 October 2019.
ghidul vanzatorului

 


📌 Intră aici pentru celelalte ghiduri HomeZZ.ro


 

 

Te-ai decis să vinzi, în funcție de caz, un apartament, o garsonieră, o casă sau chiar un teren și vrei să te pui la punct cu toate detaliile pe care le presupune o vânzare imobiliară? 

Indifierent dacă ești în poziția de cumpărărtor sau de vânzător, este foarte importat să fii pregătit și documentat. De aceea, în acest ghid, vei găsi răspunsurile la toate întrebările pe care le ai despre vânzările imobiliare.

 

Vrei să vinzi un apartament, o casă  sau o garsonieră?

📌 Cum vinzi eficient apartamentul?

📌 Cum vinzi eficient casa?

📌 Cu cine colaborez în procesul de vânzare + Tips & Tricks

📌 Ce variantă de plată să accept & documentele necesare vânzării

 

Vrei să vinzi un teren?

📌 Cum vinzi eficient terenul?

📌 Vizionările, variantele de plată și documentele necesare vânzăriiAlte articole recomandate

📌 Cum să crești valoarea casei tale înainte de a o vinde

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL