Vând teren: Vizionări, variante de plată și documente necesare vânzării

Publicat pe 14 October 2019.
variante plata casa

 


📌 Face parte din Ghidul complet al vânzătorului


 

 

🔺  Vizionările

În cazul în care alegi să colaborezi cu o agenție imobiliară, partea de întâlniri va fi gestionată de agentul dedicat proiectului tău.

Însă, dacă mergi pe varianta în care te vei ocupa singur de tot acest proces, trebuie să îți faci programul în funcție de programul celor interesați. 

O altă metodă eficientă, pentru a scuti timp, este să stabilești o zi dedicată vizionărilor și să încerci să le programezi pe toate atunci. 

 


📌 Vezi și: Cum vinzi eficient casa


 

Ce variantă de plată să accept?

 

🔺 Documente necesare vânzării

În calitate de vânzător, pentru a finaliza tranzacția, trebuie să prezinți următoarele documente:

 

În cazul în care deții un teren neintabulat pe care se poate construi, ai nevoie de următoarele documente pentru a putea ridica o casă:

 

🔺  Alte taxe 

 

Intră chiar acum pe HomeZZ.ro pentru a studia toate ofertele cu terenuri de vânzare și apoi pune anunțul tău!

 

📌 Cum vindem eficient terenul?

📌 La cine apelez când mă interesez de un teren?

📌 Pregătirea imobilului pentru închiriere

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL