Vând locuința: Cu cine colaborez + Tips & Tricks

Publicat pe 14 October 2019.
colaborare vandut locuinta

 


📌 Face parte din Ghidul complet al vânzătorului


 

🔺 Cu cine colaborez în procesul de vânzare

În astfel de situații părerile sunt împărțite. O parte sunt pro colaborării cu un agent imobiliar, iar ceilalți sunt contra, însă decizia îți aparține. 

 


📌 Vezi și: Cum vinzi eficient casa


 

🔺 Vizionările

Inclusiv pentru acest pas trebuie să te pregătești puțin pentru a vinde. După ce ai rezolvat cu renovarea și curățenia, trebuie să îți faci timp pentru vizionări. În primul rând, trebuie să faci niște mici compromisuri din acest punct de vedere, dacă alegi să faci această tranzacție fără ajutorul unui agent imobiliar. 

Mai exact, trebuie să îți arăți disponibilitatea și să îți sincronizezi programul cu cel al celor care sunt interesați de apartamentul tău. Până la urmă, obiectivul tău principal este să vinzi cât mai repede imobilul. 

 


📌 Vezi și: Cum vinzi eficient apartamentul


 

🔔 Cum îi determini pe vizitatori să devină proprietarii apartamentului tău

Scopul tău este ca cei care trec pragul casei tale să își poată imagina că deja sunt la ei acasă. Că le-ai vândut-o deja. Așa că începe prin a scoate toate obiectele personale precum pozele de familie sau orice obiecte primite de la copiii tăi. 

Dacă tu alegi să lași obiectele personale la vedere, este posibil ca ei să se simtă ca și cum ți-ar invada spațiul privat, iar tu nu îți dorești acest lucru.

O altă metodă pe care o poți folosi pentru a vinde mai repede este să scoți în evidență toate atuurile apartamentului și ale zonei. De exemplu, dacă ai la vizionare un cuplu cu copil mic, povestește-le despre cât este de frumos vara în părculețul din spatele blocului sau cât de liniștită este zona și cât de aproape sunt de școli, grădinițe, școli, supermaketuri și magazine, evident, dacă este cazul. 

Și, nu în ultimul rând, fii amabil/-ă și respectuos/-asă. Astfel vei părea un om serios și de încredere. 



Alte articole recomandate

📌 Cum să crești valoarea casei tale înainte de a o vinde

📌 Pregătirea imobilului pentru închiriere

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL