Vând imobil: ce variantă de plată accept & documente necesare

Publicat pe 14 October 2019.
varianta de plata imobil

 


📌 Face parte din Ghidul complet al vânzătorului


 

După ce ai finalizat toate etapele premergătoare vânzării și ai găsit și cumpărătorul pentru proprietatea ta, trebuie să stabilești care este cea mai bună variantă de plată pe care o vei accepta. Astfel, mai jos găsești câteva argumente pentru fiecare variantă de plată, iar apoi poți decide care este cea potrivită pentru tine.

 


📌 Vezi și: Cum vinzi eficient casa


 

🔺 Ce variantă de plată să accept?

 


📌 Vezi și: Cum vinzi eficient apartamentul


 

🔺 Documente necesare vânzării

În calitate de vânzător, pentru a finaliza tranzacția, trebuie să prezinți următoarele documente:

 

🔺 Alte taxe 

 

Acum că știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi când scoți la vânzare un apartament, intră pe HomeZZ.ro, studiază prețul de vânzare ale altor apartamente ca ale tale și pune anunțul pe site. 


📌 Vând locuința: Cu cine colaborez + Tips & Tricks

📌 Pregătirea imobilului pentru închiriere

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL