Cum vinzi eficient terenul?

Publicat pe 14 October 2019.
teren de vanzare

 


📌 Face parte din Ghidul complet al vânzătorului


 

Procesul de vânzare al unui teren, fie el intravilan sau extravilan, este destul de complex și complicat dacă nu te informezi suficient, iar pentru că ne dorim ca tu să fii pregătit și documentat, am realizat un ghid dedicat acestui tip de vânzare. 

 


📌 Vezi și: Cum vinzi eficient casa


 

🔺 Etapele premergătoare vânzării:

Ca în cazul oricărui tip de proprietate, înainte de listarea pe platformele online dedicate domeniului imobiliar, trebuie să ai grijă de următoarele aspecte:

Detalii despre acestea de mai sus, care se pot adapta de la un tip de proprietate la alta, vei găsi accesând articolul: https://blog.homezz.ro/cum-vinzi-eficient-apartamentul/

 

🔺 Stabilirea prețului de vânzare

Pentru a stabili un preț corect de vânzare pentru terenul tău, răspunde la următoarele întrebări:

 

🔺 Cu cine colaborez în procesul de vânzare – află mai multe detalii AICI

 


Articole utile:

📌 Vizionările și variantele de plată

📌 Documentele necesare tranzacționării terenului

📌 Pregătirea imobilului pentru închiriere

📌 Cum vinzi eficient apartamentul

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL