Ghidul complet HomeZZ.ro

Publicat pe 14 October 2019.
ghidul HomeZZ.ro

 

Fie că ești vânzător, cumpărător, proprietar care vrea să închirieze sau pur și simplu ești în căutarea unei locuințe de închiriat, aici ai soluția pentru orice situație ai putea întâmpina: ghidul HomeZZ.ro.

Alege ghidul care îți este necesar și documentează-te pentru a putea face față oricărei situații neprevăzute!

După ce ai studiat atent pașii din ghidurile prezentate mai sus, intră pe HomeZZ.ro, răsfoiește paginile cu cele mai noi anunțuri imobiliare și adaugă și anunțul tău!

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL