Cum vinzi eficient apartamentul?

Publicat pe 14 October 2019.
living

 


📌 Face parte din Ghidul complet al vânzătorului


 

Pentru a te asigura că vei vinde cu succes apartamentul este necesar și recomandat să parcurgi câteva etape foarte importante.  În cele ce urmează, vei descoperi care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi dacă vrei să vinzi mai repede și la un preț foarte bun locuința.  

 


📌 Vezi și: Cum vinzi eficient casa


 

Etapele premergătoare vânzării:

 

Înainte de a lista apartamentul, trebuie să te asiguri că ai bifat toate lucrurile prezentate mai jos. 

 


📌 Vezi ponturi și din acest articol privind pregătirea imobilului pentru închiriere.


 

 

Stabilirea prețului de vânzare

 

Pentru a stabili un preț corect de vânzare este nevoie să faci puțină cercetare înainte. Începe prin a verifica prețurile de vânzare ale apartamentelor din zona ta, dar și a proprietăților care au fost la vânzare. Sigur că nu există două apartamente care să semene leit, însă există câteva criterii asemănătoare care te pot ajuta în vederea stabilirii prețului de vânzare.

Unul dintre principalii factori diferențiativi atunci când vorbim despre preț este zona. Cu cât apartamentul este situat într-o zonă cu acces rapid către mijloacele de transport, școli și grădinițe, cu atât prețul va fi mai mare. 



Alte articole recomandate

📌 Cum să crești valoarea casei tale înainte de a o vinde

📌 Vând locuința: Cu cine colaborez + Tips & Tricks

📌 Vând imobil: ce variantă de plată accept & documente necesare

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL