Pregătirea imobilului pentru închiriere

Publicat pe 20 September 2019.
pregatirea imobilului

 


📌 Face parte din Ghidul proprietarului care închiriază


 

Pentru a închiria o locuință în condiții avantajoase și pentru a obține profit din acest lucru, este nevoie să te ocupi de câteva lucruri pe care le vom detalia în rândurile de mai jos.

 

🔺 Reparații

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că ai reparat toate micile defecțiuni care apar într-o locuință și că totul este funcțional. Pentru a aduce un aer proaspăt locuinței, poți împrospăta pereții cu un strat de lavabilă.

 

🔺 Curățenia

Pentru a curăța apartamentul eficient, mai ales după ce a plecat o serie de chiriași, este recomandat să apelezi la o firmă specializată de curățenie. 

Dacă locuința este impecabilă, viitorii chiriași se vor strădui să păstreze casa curată.

 

🔺 Fotografiile

Următorul pas, după curățenie și renovat este cel în care vei face poze apartamentului. Alege să colaborezi cu un fotograf profesionist. Acesta cu siguranță va ști cum să pună locuința în valoare. Fă poze în fiecare încăpere, în așa fel încât cei care se vor uita să își poată face o idee cât mai clară asupra apartamentului. 

 

🔺 Descrierea

După ce ai terminat de făcut pozele, trebuie să îți concentrezi atenția asupra descrierii pe care o vei pune alături de poze, pe platformele dedicate domeniului imobiliar, așa cum este HomeZZ.ro. Având și fotografii de calitate, dar și o descriere amănunțită și creativă, șansele tale a închiria locuința într-un timp scurt cresc substanțial. 

 

🔺 Promovarea

Cea mai eficientă metodă de promovare este online-ul, mai exact platformele dedicate imobiliarelor, iar pe HomeZZ.ro poți găsi ușor și rapid chiriașul potrivit. 

Printre celelalte metode de promovare se numără și agențiile imobiliare sau recomandările venite/primite din partea prietenilor și cunoștințelor.

 

📌 Stabilirea prețului și a condițiilor de închiriere

📌 Cu cine colaborez pentru a-mi închiria locuința

📌 Vizionarea, negocierea, finalizarea tranzacției și documentele

📌 Tips & Trick. Cum să fii proprietarul ideal

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

Găsește-ți chiria perfectă pe homeZZ și poti câștiga primele 2 Luni Gratuite

Ghidul complet al chiriilor

7 Lucruri la ce trebuie să fii atent când închiriezi o casă

Ghidul complet al chiriilor