Pregătirea imobilului pentru închiriere

Publicat pe 20 September 2019.
pregatirea imobilului

 


📌 Face parte din Ghidul proprietarului care închiriază


 

Pentru a închiria o locuință în condiții avantajoase și pentru a obține profit din acest lucru, este nevoie să te ocupi de câteva lucruri pe care le vom detalia în rândurile de mai jos.

 

🔺 Reparații

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că ai reparat toate micile defecțiuni care apar într-o locuință și că totul este funcțional. Pentru a aduce un aer proaspăt locuinței, poți împrospăta pereții cu un strat de lavabilă.

 

🔺 Curățenia

Pentru a curăța apartamentul eficient, mai ales după ce a plecat o serie de chiriași, este recomandat să apelezi la o firmă specializată de curățenie. 

Dacă locuința este impecabilă, viitorii chiriași se vor strădui să păstreze casa curată.

 

🔺 Fotografiile

Următorul pas, după curățenie și renovat este cel în care vei face poze apartamentului. Alege să colaborezi cu un fotograf profesionist. Acesta cu siguranță va ști cum să pună locuința în valoare. Fă poze în fiecare încăpere, în așa fel încât cei care se vor uita să își poată face o idee cât mai clară asupra apartamentului. 

 

🔺 Descrierea

După ce ai terminat de făcut pozele, trebuie să îți concentrezi atenția asupra descrierii pe care o vei pune alături de poze, pe platformele dedicate domeniului imobiliar, așa cum este HomeZZ.ro. Având și fotografii de calitate, dar și o descriere amănunțită și creativă, șansele tale a închiria locuința într-un timp scurt cresc substanțial. 

 

🔺 Promovarea

Cea mai eficientă metodă de promovare este online-ul, mai exact platformele dedicate imobiliarelor, iar pe HomeZZ.ro poți găsi ușor și rapid chiriașul potrivit. 

Printre celelalte metode de promovare se numără și agențiile imobiliare sau recomandările venite/primite din partea prietenilor și cunoștințelor.

 

📌 Stabilirea prețului și a condițiilor de închiriere

📌 Cu cine colaborez pentru a-mi închiria locuința

📌 Vizionarea, negocierea, finalizarea tranzacției și documentele

📌 Tips & Trick. Cum să fii proprietarul ideal

 

Îți recomandăm

Contract de închiriere apartament: model, ce trebuie să știe proprietarul și chiriașul

Ghidul complet al chiriilor

Cine și când plătește comisionul agenției imobiliare

Ghidul complet al chiriilor