Vinzi imobil? 7 motive să colaborezi cu o agenție imobiliară

Publicat pe 26 August 2019.
agentie imobiliara

Inevitabil, atunci când te decizi să vinzi o proprietate te gândești dacă să colaborezi sau nu cu o agenție imobiliară. Pentru a rezolva această dilemă, astăzi am pregătit un articol care cuprinde 7 motive pentru care este bine să colaborezi cu o agenție imobiliară.

 

1.Siguranță 

consiliere agentie imobiliara

Dacă alegi să apelezi la serviciile unei agenții imobiliare vei avea siguranța că toți cei care trec pragul casei tale sunt verificați, în prealabil, de agenți.

 

2.Câștigi timp și energie

castigi timp si energie

Tot stresul generat de procesul de vânzare, precum promovarea, telefoanele de la potențialii clienți, prezentarea imobilului și stabilirea vizionărilor, este preluat de agentul imobiliar cu care alegi să lucrezi.

 

3.Selectarea clienților

selectare clienti

Așa cum am menționat și mai sus, toți clienții care ajung la vizionări sunt verificați de agenții imobiliari și astfel vei avea parte numai de oameni care sunt cu adevărat interesați și care au posibilitatea de a achiziționa proprietatea ta.

 

4.Consiliere și evaluare din partea agențiilor imobiliare

consiliere agentie imobiliara

Apelând la agențiile imobiliare beneficiezi și de o evaluare corectă a valorii proprietății pe care urmează să o vinzi și de asemenea, vei avea consiliere specializată până la finalizarea vânzării propriu-zise.

 

5.Negocierea prețului și pregătirea actelor

pregatirea actelor agentie imobiliara

Acestea sunt două dintre cele mai importante, dar în același timp stresante aspecte ale vânzării unui imobil. Agenții imobiliari te pot ajuta să obții exact cât ai cerut, fără să mai fie nevoie să lași din preț. După ce ai bătut palma cu viitorul proprietar, agenția imobiliară te poate ajuta la pregătirea actelor necesare pentru încheierea tranzacției și la finalizarea contractului.

 

6.Portofoliu vast de clienți

portofoliu agentie imobiliara

Un alt avantaj de a colabora cu o agenție imobiliară este că vei avea acces mult mai ușor la baza de clienți cu adevărat interesați de achiziționarea unei proprietăți.

 

7.Servicii de curățenie

servicii de curatenie

Foarte multe agenții imobiliare le pun la dispoziție clienților servicii de curățenie specializată astfel încât apartamentul să fie pregătit corespunzător pentru vânzare.

 

Acum că știi care sunt avantajele de a colabora cu o agenție imobiliară, poți apela la serviciile uneia sau poți să publici anunțul cu proprietatea ta pe HomeZZ.ro, să studiezi puțin și celelalte anunțuri imobiliare din București, dar și din celelalte județe și să te pregătești de vânzare.

 


📌 Vând locuința: Cu cine colaborez + Tips & Tricks

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL