Începe ediția de primăvară TNI: oferte speciale și lansări în exclusivitate!

Publicat pe 12 March 2020.

În perioada 8-10 mai, Târgul Național Imobiliar revine la Palatul Parlamentului cu peste 50.000 de oferte imobiliare și 390 de profesioniști din domeniu.

O gamă completă de oferte imobiliare

Vizitatorii târgului vor putea descoperi locuințe ce se încadrează în programul Prima Casă, proprietăți de lux, case de vacanță și nu în ultimul rând, proprietăți ideale pentru locuit și închiriat în zone de interes ale țării precum București, Constanța, Brașov, Valea Prahovei sau Cluj. 

În ceea ce privește Capitala, vom regăsi, printre altele, apartamente în zona de nord și centrul orașului, Nordul capitalei fiind în continuare foarte atractiv pentru achiziții imobiliare.

În București, în zona de sud-est, vizitatorii pot găsi apartamente cu prețuri între 42.000 și 91.000 euro. De asemenea, vom avea parte de proiecte prezentate în premieră la TNI 2020, din zona de nord a capitalei, precum și din alte zone.

Printre zecile de mii de oferte, vom putea descoperi proprietăți rezidențiale, comerciale și loturi de teren atât din București, cât și din Ilfov. În plus, unele agenții prezente la târg pot oferi vizitatorilor servicii de evaluare imobile, asigurări de locuință sau consiliere gratuită. 

Extindere Internațională

Târgul Național Imobiliar se extinde și pe plan internațional, fiind unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Europa de Est și reunind, astfel, profesioniști imobiliari din toată lumea.

„Continuând traditia începută anul trecut, TNI își extinde cooperarea internațională în 2020. Pe lângă Partenerul strategic NAR (National Association of REALTORS, SUA), TNI se va bucura de prezența altor Asociații și Federații imobiliare din Europa. De asemenea, standurile târgului vor promova proprietăți din diverse țări, incluzând Bulgaria, Spania, Cipru, Grecia și altele. Vom continua inițiativa Conferințelor TNI în zona dedicată special, cu numeroase prezentări de proiecte și produse imobiliare, pentru a completa experiența vizitatorilor și participanților la această manifestare de prestigiu în domeniul imobiliar românesc.” a declarat Dan A. Negulescu, REALTOR®, Residential Real Estate Agent, CIPS, TRC, SRS, CRS, ABR.

Investiții ample în turismul românesc

Cei care își doresc să contribuie la dezvoltarea turismului românesc vor regăsi la TNI hoteluri de 5 stele de pe litoral în care se pot cumpăra camere – o modalitate de investiție inedită! 

 

HomeZZ.ro va fi de asemenea prezent la Târgul Național Imobiliar, cu cele mai noi oferte imobiliare din toată țara. Vino la TNI să găsești cea mai bună ofertă pentru tine!

Îți recomandăm

De ziua noastră, tu primești cadoul!

GENERAL

Cum să-ți creezi un colț de relaxare acasă

GENERAL