Patru motive să-ți schimbi locuința până la Crăciun

Publicat pe 17 November 2022.

 

Sărbătorile de iarnă sunt mereu un prilej de bucurie. Momentele petrecute alături de familie și prieteni parcă sunt cu atât mai frumoase într-un cadru plăcut, de sărbătoare, sau chiar la tine acasă, unde aduci elementele preferate ale Crăciunului. Pentru a crea atmosfera dorită, am identificat pentru tine patru motive să-ți schimbi locuința până la Crăciun.

 

 

Mereu ți-ai dorit să petreci Crăciunul ca în filme, lângă șemineu, însă niciodată nu ai crezut că poate fi posibil având în vedere spațiul pe care îl ai în locuința actuală.  Soluții există, trebuie doar să îți dorești. Achiziția unei noi locuințe, pe care să o poți amenaja așa cum îți dorești, este o decizie importantă, dar și o investiție pe termen lung. O variantă mai rapidă, dar care îți poate transforma Crăciunul în cel mai frumos Crăciun este să schimbi chiria actuală cu o locuință mai spațioasă dotată cu un șemineu.

 

 

În fiecare an ai aceeași problemă: bradul nu are locul lui. Anul trecut ai mutat tot mobilierul fiindcă nu găseai un loc suficient de mare pentru un brand de dimensiune medie și tot unul mic, de birou, ai ales din lipsă de spațiu. Dacă situația îți este familiară, este clar timpul să îți schimbi locuința până la Crăciun. Pe homeZZ.ro poți alege din zeci de mii de proprietăți.

 

 

Scenariul de anul acesta poate fi diferit. Livingul este spatios, aveți loc pentru o masă mare, confortabilă pentru toți invitații, decorațiuni de sezon, chiar și spațiu în jurul mesei unde cei mici își pot consuma enegia înainte și după masă. Sună bine, nu? Dacă răspunsul este da, începe căutarea pe homeZZ.ro, sigur găsești o casă pregătită pentru momentele tale perfecte.

 

 

… atmosfera de Crăciun se simte în aer, decorațiunile și luminitele sunt peste tot în casă, iar masa a fost perfectă. Bucuria, râsetele și buna dispoziție sunt toate prezente. Se face târziu și ați vrea ca petrecerea să continue, parcă se termină totul prea repede. În acele momente te gândești cum ar fi fost să ai mai mult spațiu, astfel încât invitații tăi să poată rămâne peste noapte, să stați la povești până mai târziu. Este timpul să faci ca toate acestea să fie posibile și să te muți până la Crăciun într-o locuință mai mare.

Știm că schimbarea locuinței este o decizie importantă și necesită o căutare atentă pentru a bifa toate criteriile tale, de aceea îți venim în ajutor. Pe homeZZ.ro, platforma imobiliară cu oferte de case și apartamente din toată țara, căutarea unui nou acasă devine mai ușoară.

Despre Claudia Grigore

Claudia Grigore-

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL