Avantajele și dezavantajele apartamentelor la parterul blocului

Publicat pe 15 October 2019.
apartament la parter

 

Dacă ești în căutarea unei locuințe, cu siguranță ți-ai pregătit o listă cu ceea ce îți dorești de la apartamentul pe care urmează să îl achiziționezi. Pe lângă buget, zonă și facilități, trebuie să mai iei în calcul și etajul la care să fie situat imobilul. 

De aceea, în acest articol vom prezenta care sunt avantajele și dezavantajele apartamentelor situate la parterul blocului. 

 

Avantaje:

 

 

 


📌 Să cumpăr apartament într-un imobil vechi sau nou?


Dezavantaje:

 

 

 


📌 Pentru alte criterii în funcție de care să-ți alegi viitorul apartament, verifică acest articol.


 

Acum că poți evalua atât avantajele, cât și dezavantajele unui apartament situat la parterul unui bloc, poți lua o decizie mult mai ușor în ceea ce privește etajul la care ți-ai dori să fie amplasat viitorul tău apartament. Și pentru a afla mai multe detalii despre cumpărarea unei locuințe, te invităm să studiezi ghidul complet HomeZZ.ro

 



Alte articole recomandate:

📌 10 lucruri la care trebuie sa fii atent înainte de a cumpăra un apartament

📌 Vizionarea imobilului de cumpărat și modalități de achitare

📌 Cum să faci economie la curent

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL