Ghidul complet al chiriașului

Publicat pe 19 September 2019.
ghidul chiriasului

 


📌 Intră aici pentru celelalte ghiduri HomeZZ.ro


 

Fie că vrei să îți schimbi locuința sau că vrei să pleci din casa părinților și să iei viața în piept, indiferent de motivul pentru care te-ai decis că vrei să îți cauți o locuință, trebuie să știi câteva lucruri foarte importante înainte de a porni în căutarea propriu-zisă.

De aceea, am pregătit ghidul complet al chiriașului. Aici vei găsi răspunsurile la toate întrebările pe care le ai legate de procesul de închiriere.

 

💡 Vreau să închiriez o locuință

📌 Calcularea bugetului pentru chirie

📌 Căutarea propriu-zisă, vizionarea și negocierea

📌 Finalizarea tranzacției și documentele

📌 Tips &Tricks: Contract, avans și garanție

 

Alte articole recomandate:

📌 Să-ți cumperi o locuință sau să stai în chirie?

📌 Cum să faci economie la curent

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

Găsește-ți chiria perfectă pe homeZZ și poti câștiga primele 2 Luni Gratuite

Ghidul complet al chiriilor

7 Lucruri la ce trebuie să fii atent când închiriezi o casă

Ghidul complet al chiriilor