Sănătate de acasă cu Xiaomi

Publicat pe 02 November 2021.

Acasă” are o definiție diferită în funcție de persoana pe care o întrebi. Acasă poate locuința cumpărată, un apartament închiriat, casa părinților sau chiar o persoană.

Dacă tocmai ți-ai cumpărat o casă sau ești pe punctul de a o face, Xiaomi este gata să o transforme în „acasă”. Iată câteva trucuri despre cum să ai tehnologia Mi-Home.ro drept aliat ZZen pentru confortul și dorințele tale.

 

Respiră sănătate

După orele lungi de muncă sau după o zi pur și simplu încărcată, alege să respiri un aer curat acasă, chiar și cu geamul închis. Mi Air Purifier Pro H este cel mai bun prieten al tău din acest punct de vedere. Trebuie doar să îl pornești, să te așezi liniștit pe canapea și aerul din casa ta va fi purificat în doar câteva minute.

Ai apă de calitate cu zero efort

Un alt aspect important este apa pe care o bem. Cu Mi Water Filter Pitcher nu mai trebuie să îți faci griji. Nu mai ești nevoit să cumperi tone de apă de la supermarket și, de asemenea, să crești utilizarea plasticului și poluarea din zonă și nu trebuie să bei la apa de la robinet, dacă nu ai norocul ca aceasta să fie curată.

Pur și simplu pui apa în Mi Water Filter Pitcher, îl lași să facă magie și bei apă curată. Doar 3 pași simpli pentru sănătatea ta și a familiei tale.

Mișcarea zilnică e ușor de monitorizat

În cazul în care noua ta casă dispune de spațiul perfect pentru yoga sau sport, alege să-ți monitorizezi progresul inteligent. Mi Smart Scale 2 este gata să te cunoască! Senzorul precis din acest super-cântar, va analiza în detaliu schimbările care apar în corpul tău în fiecare zi și te va ajuta să controlezi rezultatele antrenamentului tău zilnic. Este ca și cum ai un antrenor la tine acasă!

 

Acestea sunt doar câteva dintre elementele care pot constitui calea către o viață sănătoasă chiar la tine acasă. Alege preferatele tale și bucură-te de o #CasăZZen!

Sursă foto: Mi-Home.ro

 

Despre Roxana Bitere

Roxana Bitere-

Îți recomandăm

Cum sa iti amenajezi balconul in functie de dimensiuni si tip

Cum să îți amenajezi balconul în funcție de dimensiuni și tip

Casa ZZen, GENERAL

Amenajarea camerei copilului, de la ideal la plan

Casa ZZen, GENERAL