Pe data de 22 noiembrie, te invităm la Salonul Imobiliar București, cel mai mare târg imobiliar

Publicat pe 15 November 2019.

Ca în fiecare an, și de data aceasta vă dăm întâlnire la SIB, cel mai mare târg imobiliar. Evenimentul va avea loc în data de 22 Noiembrie, la Palatul Parlamentului

Participanții la târg vor putea beneficia de cea mai mare ofertă rezidențială, mai exact vor avea la dispoziție peste 10.000 de apartamente dintre care vor putea alege. 

Cei care vor participa la târg, se vor bucura de oferte începând de la locuințe accesibile în zona de Sud a Bucureștiului, până la apartamente premium și de lux în zona centrală și de Nord a Capitalei.

Ediția din data de 22 Noiembrie întâmpină participanții cu oferte rezidențiale complete, cu noi lansări, proiecte cu termene de finalizare în anul 2019, cu locuințe ce pornesc de la prețul de 35.000 de Euro, dar și cu penthouse-uri de peste 1 milion de Euro.

SIB este recunoscut pentru varietatea de oferte imobiliare pe care le pune la dispoziția vizitatorilor. Ajuns la cea de-a șaptea ediție Salonul Imobiliar București este recunoscut pe piața imobiliarelor drep cel mai mare mall de oferte rezidențiale, care reunește peste 10.000 de apartamente care se potrivesc oricărui gust și buzunar. 

Dacă îți dorești să îți achiziționezi o locuință în care să te poți muta până la finalul anului 2019, atunci trebuie să participi la SIB. Acesta este singurul eveniment care te pune în legătură cu cei mai mari dezvoltatori imobiliari care finalizează proiecte de anvergură în toate zonele de interes ale Bucureștiului. 

Te așteptăm la ultima ediție a celui mai mare târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București.

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL