Organizatorii TNI lansează prima aplicație de mobil dedicată unui eveniment imobiliar!

Publicat pe 12 September 2019.
aplicatie

 

Mai este foarte puțin până se dă startul celui mai așteptat eveniment imobiliar al anului, Târgul Național Imobiliar.

Pentru ediția din acest an, ce va avea loc în perioada 4 – 6 Octombrie la Palatul Parlamentului, organizatorii TNI au lansat prima aplicație de  mobil dedicată unui eveniment imobiliar.

Cu ajutorul aplicației TNI, vizitatorii vor avea accesul gratuit în cadrul evenimentului.

Mai mult decât atât, organizatorii vin în ajutorul vizitatorilor cu ultimele noutăți și inovații, ajutându-i pe aceștia să aibă acces mai facil la informații și la contacte nemijlocite cu dezvoltatorii imobiliari de interes.

Folosind aplicația TNI, veți beneficia și de alte avantaje. Pe lângă intrarea gratuită în baza aplicației, veți avea acces permanent la toate informațiile importante despre eveniment, precum ultimele actualizări, localizarea standurilor, programul de vizite, etc.

Pentru a interacționa mai rapid și eficient cu expozanții, vizitatorii pot folosi codul QR, din aplicație, pentru a putea transmite datele lor de contact. Tot prin intermediul aplicației, vizitatorii pot naviga către TNI, folosind Maps, Waze sau chiar Uber.  Și nu în ultimul rând, vizitatorii pot scana datele de contact ale expozanților care au oferte interesante pentru aceștia.

Descarcă Gratuit aplicația TNI și profită de toate avantajele acesteia!

Participă la Târgul Național Imobiliar pentru a vedea cele mai noi oferte cu apartamente noi sau vechi, case de vacanțe, terenuri, spații de birouri, spații comerciale de închiriat sau de vânzare.

Deoarece HomeZZ.ro susține acest eveniment, te așteptăm la stand pentru a vedea ofertele disponibile. Până atunci însă, poți să îți faci o idee legată de prețuri, zone sau alte caracteristici răsfoind anunțurile de pe HomeZZ.ro.

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL