Inchiriaza electronice cu 50% reducere

Publicat pe 28 June 2024.

Stiai ca pe homeZZ nu gasesti doar proprietati de inchiriat, ci si electronice? Probabil ca da… insa cu siguranta nu stiai ca e valabila si o campanie de inchiriere electronice dedicata homeZZ, prin care economisesti la prima luna de abonament, valabila pana pe 30 iunie.

Dar stii cum poti sa faci asta?

Intri pe homeZZ si accesezi Serviciile de inchiriere electronice, unde ai access la super oferte: de la 35 lei/luna fara credit ci doar cu buletinul. Alegi produsul de care ai nevoie, folosesti codul HOMEZZ50 in cos si ai 50% reducere la prima luna de inchiriere.

Probabil ca vei fi putin surprins de multitudinea de produse prin care sa scrollezi: laptopuri de la 99.99 lei pe luna, telefoane & televizoare de la 39.99 lei pe luna, chiar si console gaming pentru pasionatii de jocuri, de la 89.99 lei/luna.

Proprietarii si chiriasii se indreapta catre serviciile de inchiriere electronice fiindca ofera mai multa flexibilitate decat daca s-ar investi in cumpararea lor.
– Ai accesibilitate, platesti doar pentru cat timp folosesti.
– Ai flexibilitate, inclusiv optiunea de cumparare in primele 11 luni de contract.
– SafeRent: se preia pana la 80% din costul reparatiei in caz de daune accidentale.

Cautarea chiriei sau a locuintei este mai usoara atunci cand stii ce iti doresti, fie ca vrei apartament, garsoniera sau casa, e bine sa stii ca unele sunt complet mobilate si utilate, altele nu. Cea mai rapida si flexibila solutie pentru a-ti utila noul spatiu de locuit e sa inchiriezi cele mai noi tehnologii si sa le inlocuiesti permanent, pentru a te asigura ca esti mereu in pas cu noile tendinte in electronice.

Acum, stii ce ai de facut 😉
Descopera mai multe pe noul shop Telerenta: https://homezz.ro/servicii-inchiriere-telerenta

Despre Alina Mincu

Alina Mincu-

Îți recomandăm

Inchiriaza electronice cu 50% reducere

Ghidul complet al cumparatorului

Buget limitat? Nicio problemă.

Ghidul complet al cumparatorului