Începe ediția aniversară TNI: Vino să descoperi cele mai bune oferte imobiliare

Publicat pe 02 October 2019.
tni

 

Vineri, 4 Octombrie, începe ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar, 15 ani, la ora 10:00, la Palatul Parlamentului, sala Unirii.

 

Ofertele imobiliare la care vizitatorii vor avea acces, în cadrul târgului, sunt pentru toate gusturile, nevoile, dar și pentru toate buzunarele. Iar 70% dintre oferte sunt prezentate, în exclusivitate, la TNI, conform Cristinei Bercea, PR Manager TNI

„De 15 ani suntem alături de români în realizarea de alegeri imobiliare de succes, iar varietatea ofertelor prezentate în cadrul TNI și selectarea proiectelor, astfel încât acestea să răspundă cerințelor și nevoilor cumpărătorilor actuali de imobile, reprezintă lucruri esențiale, pe care punem mare accent. Astfel, la ediția aniversară TNI din 4-6 octombrie 2019, vizitatorii au acces la oferte imobiliare pe toate gusturile, buzunarele și nevoile: apartamente premium în centrul Capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, case din lemn, penthouse-uri, construcții pe structură metalică, case din containere maritime, case din fibră de sticlă portabile, case de vacanță la munte sau la mare și oportunități de investiții. În plu,s 70% dintre ansambluri sunt prezente în exclusivitate la TNI, iar zece proiecte imobiliare noi se lansează în cadrul ediției aniversare a Târgului Național Imobiliar.”

 

Pe lângă cele 30.000 de oferte imobiliare, participanții vor putea beneficia și de diverse oportunități de investiții, care vor fi disponibile atât pentru dezvoltatorii și experții imobiliari, cât și pentru publicul larg. 

În nordul Bucureștiului prețurile locuințelor noi pornesc de la 65.238 euro pentru o garsonieră, 70.952 euro pentru un apartament cu 2 camere și 119.048 euro pentru apartamentele cu 3 camere. 

Cel mai mici prețuri le putem găsi în sudul capitalei, unde prețurile pornesc de la suma de 35.500 de euro pentru o garsonieră, 43.000 euro pentru apartamentele cu 2 camere, iar pentru apartamentele cu 3 camere, prețurile încep de la 56.100 euro. 

Costurile pentru locuințele noi situate în estul Bucureștiului pornesc de la 36.000 euro pentru garsoniere, 49.800 euro pentru un apartament cu 2 camere și 79.600 pentru un apartament cu 3 camere. 

În vest, prețurile apartamentelor noi încep de la suma de 42.100 euro pentru garsonieră, 64.000 euro pentru apartamentele cu 2 camere și 88.600 euro pentru apartamentele noi cu 3 camere. 

În cadrul targului imobiliar, un teren intravilan cu o suprafață de 682 metri pătrați, în Valea Doftanei are un preț minim de 4.500 de euro. Prețul maxim este de 1,6 milioane de euro pentru o vilă de lux, cu o suprafață de 860 metri pătrați, în Căciulați, județul Ilfov. 

Tot în cadrul TNI vom afla mai multe detalii despre motivele pentru care atenția investitorilor, anul acesta, se îndreaptă către casele de vacanță și către aparthoteluri sau apartamentele de închiriat în regim hotelier. 

Vino la TNI să te bucuri de toate ofertele imobiliare disponibile în cadrul târgului!

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL