În Casa ZZen, by HomeZZ.ro, ai premii săptămânale la fiecare vizionare

Publicat pe 19 October 2021.

Deschidem Casa ZZen pentru tine cu premii săptămânale. Powered by HomeZZ.ro

Cum sună pentru tine un aspirator Mi Home cu mop cadou de casă nouă? Sau un purificator Mi Home pentru camera copilului? Iar dacă lucratul de acasă te obosește prea tare, un abonament online de Yoga ți se va potrivi mănușă. Ori ți-ar plăcea să ai alte beneficii în produse și servicii pentru noile tale planuri?

Poți câștiga toate aceste premii în Casa ZZen by HomeZZ.ro.

Înscrie-te la tombolă prin simpla programare online a unei vizionări, chiar din pagina proprietății tale preferate de pe HomeZZ.ro. Concursul se desfășoară în perioada 18.10.2021-07.11.2021, cu extragerea săptămânală a premiilor, conform regulamentului.

 

Cu HomeZZ.ro ideile tale prind viață în Casa ZZen.

Casa ZZen este acea formă a căminului tău pe care o iubești cel mai mult, pe care nu o poți compara sau egala cu nimic. Facem echipă cu tine ca să însuflețești universul Acasă cu toate ideile tale, cu potențialul maxim de beneficii și confort pentru tine. Mai mult, adăugăm ZZen în fiecare colț din casa ta prin articole, sfaturi, interviuri și video-uri de la profesioniști și maeștri în arta de a te simți bine acasă.

 

Bucură-te de inspirație pentru acasă și descoperă toate premiile din concurs:

Felicitări primilor câștigători din concursul #CasaZZen, săptămâna 18.10.2021 – 24.10.2021:

 

În săptămâna 25.10.2021 – 31.10.2021 sărbătorim alături de următorii câștigători ai tombolei #CasaZZen :

Ultima săptămană de concurs: 01.11.2021 – 07.11.2021.

Programează online o vizionare și poți câștiga: 

 

Cum programez o vizionare?

Este simplu, ai doar câțiva pași simpli de urmat:

Și gata! Doar din câteva clickuri obții vizionarea și înscrierea la tombola săptămânală.

 

HomeZZ.ro este platforma imobiliară care te ajută să vinzi și să cumperi case și apartamente, terenuri sau spații comerciale din toată țara.

Programarea online de vizionări pentru proprietăți este disponibilă doar pe HomeZZ.ro, singurul portal imobiliar unde poți beneficia de acest avantaj.

Descoperă campania și premiile AICI.

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL