HomeZZ.ro participă la TNI 2021! Te așteptăm cu specialiști și reduceri de la parteneri de top!

Publicat pe 09 September 2021.

HomeZZ.ro, platoforma imobiliară care te ajută să vinzi și să cumperi case și apartamente, îți dă întâlnire toamna aceasta la cel mai mare târg imobiliar din țară, TNI 2021, care va avea loc la Palatul Parlamentului în perioada 10-12 septembrie 2021. TNI reunește profesioniștii în imobiliare într-o ediție specială, fiind prima expoziție de profil organizată după 2 ani, marcând astfel o schimbare de paradigmă în piață. Dezvoltatorii cu experiență în piața imobiliară din România s-au adaptat la actualele cerințe ale românilor și continuă să investească în segmentul rezidențial autohton, dezvoltând noi ansambluri de anvergură.

Și prezența HomeZZ.ro la această ediție este cu totul specială. La standul nostru deschidem larg ușile și facem Acasă din Casă pentru tine. Strângem mâna cu specialiștii și partenerii noștri, iar împreună cu ei dăm viață planurilor tale. Cel mai bun portal de anunțuri imobiliare își deschide ușile pentru cei ce se află în căutarea locuinței perfecte, iar pentru că faci casă bună când specialiștii și reducerile se adună, HomeZZ a pregătit pentru tine consultanță gratuită, sfaturi pentru un design potrivit dorințelor tale, credit în conturile tale HomeZZ.ro, LaJumate.ro, CarZZ.ro și JobZZ.ro, dar și vouchere cadou pentru decorarea casei tale. Curiozitățile și întrebările tale își găsesc răspunsurile în casa HomeZZ.ro, iar noi te așteptăm cu drag la stand să-ți oferim toate informațiile de care ai nevoie!

Ce găsești la standul HomeZZ.ro?

👉 Reduceri

👉 Consultanță

👉 Sfaturi

👉 Cadouri

 

Ia-ți bilet gratuit pentru Târgul Național Imobiliar de aici.

Reducerile se țin lanț la standul nostru, pentru că Roata Reducerilor îți oferă posibilitatea să câștigi premii pentru planurile tale. Partenerii HomeZZ.ro dau mâna și creează pentru tine toate posibilitățile de a avea o casă așa cum visezi. Roata Reducerilor va susține premii din partea Vivre, Hauler, Creditescu, Omnia Design Studio și Flori de Lux, dar și HomeZZ.ro, Lajumate.ro, CarZZ.ro, și JobZZ.ro, premii care vor ajunge în casa ta.

Vivre aduce pentru tine vouchere de reducere pentru ca tu să îți mobilezi locuința așa cum ai visat, iar dacă simți nevoia de o schimbare a stilului, poți opta și pentru obiecte decorative sau chiar plante.

La Roata Reducerilor poți câștiga o primă rată gratuită la bancă din partea serviciilor Creditescu, pentru cei interesați de finanțare. Acest premiu îl poți obține doar prin încercarea norocului la Roata Reducerilor.

Când vine vorba de cum ar trebui să arate casa ta pe interior, partenerul nostru Omnia Design Studio are toate răspunsurile. În Roata Reducerilor poți câștiga sfaturi din partea specialiștilor în design, dar beneficiezi și de consultanță față în față! De asemenea, prietenii noștrii de la Hauler îți garantează transportul gratuit atunci când simți că e momentul să te muți la casa ta, iar cei de la Flori de Lux îți garantează că toate plantele din casa ta vor fi extraordinar de potrivite pentru a te simți relaxat și liniștit în propria locuință.

Pentru că HomeZZ.ro își dorește să ajungi la îndeplinirea visurilor tale, la Roata Reducerilor poți câștiga promovare gratuită din partea HomeZZ.ro, Lajumate.ro, CarZZ.ro și JobZZ.ro pentru ca anunțul tău să poată fi astfel mult mai vizibil.

O amenajare spectaculoasă, premii peste premii, și o mare dorință de a face Acasă din Casă pentru tine, standul HomeZZ.ro își deschide ușile pentru tine și planurile tale. Te așteptăm în perioada 10-12 septembrie 2021 la Palatul Parlamentului să participi la cel mai mare târg imobiliar din țară!
Pe site-ul www.homeZZ.ro poți obține invitație gratuită la târg, sau prin instalarea gratuită a aplicației TNI accesul la târg poate fi făcut gratuit.

Intră pe site-ul HomeZZ.ro și află toate detaliile! 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL