De ziua noastră, tu primești cadoul!

Publicat pe 16 July 2021.

Ești proprietar? Plănuiești să îți vinzi sau să îți închiriezi casa, apartamentul cu 2, 3 sau 4+ camere sau chiar garsoniera în care nu mai locuiești? Joi este ziua perfectă pentru tine, pentru că joi primești promovare gratuită pentru anunțul tău! 

    Așa că, fie te grăbești să faci poze imobilului pe care dorești să îl vinzi și vânezi ziua de joi, fie îți pui în ordine toate informațiile și aștepți să sărbătorești cu noi 5 ani de homeZZ! 

      Tu decizi cum vrei să te organizezi, dar nu uita! Joi, 22.07 este ziua în care tu primești cadoul: promovarea gratuită a anunțului tău în site! 

Cum faci asta? Foarte simplu!

     Noi îți oferim 10 euro credit, sumă care se va adăuga în maxim 48 de ore în contul tău homeZZ, iar tu trebuie să îți alegi cum vrei să îți promovezi anunțul publicat joi. Nu te grăbi, creditul de promovare este valabil 60 de zile de la data încărcării lui în cont, așa că ai timp 60 de zile pentru a te bucura de acest cadou.

  Găsești pașii chiar aici 👇 :  

  1. Intră pe homeZZ.ro și adaugă anunț nou cu imobilul pe care vrei sa îl vinzi/închiriezi. Pentru a primi creditul de 10 euro, trebuie să ai maxim 5 anunțuri adăugate în cont, incluzându-l și pe acesta. De asemenea, anunțul trebuie să respecte Termenii și condițiile de publicare.
  2. După publicarea anunțului, în maxim 48 de ore, vei primi în contul HomeZZ.ro creditul de promovare de 10 euro.
  3. Alege tipul de promovare pe care îl dorești pentru ca proprietatea ta să beneficieze de vizibilitate maximă. Descoperă tipurile de promovare chiar aici.

     Simplu, nu? Iar dacă este primul tău anunț și nu ai idee cum trebuie să arate, avem pentru tine câteva exemple chiar aici, pentru că vrem să te bucuri din plin de surpriză! 🥳

Termeni și condiții pentru campania aniversară HomeZZ.ro adresată persoanelor fizice

  1. Descriere și condiții ale campaniei adresată persoanelor fizice:
  2. Perioada de desfășurare a campaniei este data de 22.07.2021, interval orar 00.00- 23.59, cu o campanie de comunicare și informare de maxim o săptămână în avans de această dată. 
  3. Doar persoanelor fizice li se oferă promovare în cont la adăugarea unui singur anunț sau a mai multor anunțuri noi, publicate în data 22.07.2021;  
  4. Promovarea constă în adăugarea de credit de promovare pe HomeZZ.ro în contul online pentru ca persoana fizică să aleagă tipul de promovare dorit din opțiunile existente în contul HomeZZ.ro, pentru unul sau mai multe anunțuri noi, în limita creditului de promovare primit;
  5. Tipul de promovare ales de persoana fizică pentru fiecare anunț în cadrul campaniei nu se poate modifica ulterior și nici nu se poate realoca altui anunț, diferit de cel căruia i s-a alocat promovarea inițial, chiar dacă anunțul este publicat în data de 22.07.2021;
  6. Creditul de promovare este în valoare de 10 euro și se va adăuga în contul HomeZZ.ro al persoanei fizice respective în maxim 48 (patruzeciși opt) de ore de la publicarea anunțurilor noi.  
  7. Creditul de promovare poate fi folosit de persoana fizică în următoarele 60 (șaizeci) de zile calendaristice, calculate de la data primirii creditului de promovare în contul HomeZZ.ro.
  8. În cadrul campaniei se oferă promovare gratuită exclusiv persoanelor fizice care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:
  9. Anunțul este nou și publicat în data de 22.07.2021 pe HomeZZ.ro; 
  10. Anunțul nu este o dublură ori o clonă a unui anunț publicat anterior pe HomeZZ.ro;
  11. Persoana fizică poate publica anunțuri într-un cont nou creat pe HomeZZ.ro sau într-un cont deja existent pe HomeZZ.ro;
  12. Persona fizică respectivă are în contul său maxim 4 (patru) anunțuri, astfel încât, împreună cu anunțul nou publicat în cadrul campaniei va avea 5 (cinci) anunțuri în cont.

Despre Oana Dragu

Oana Dragu-

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL