De la smartphone la smart choices și smarthome

Publicat pe 27 October 2021.

Cu tehnologia Xiaomi te bucuri de Mi ZZen Home. Cum? Datorită soluțiilor ingenioase pentru smarthome.

Visezi la timp liber și posibilități nelimitate în propria ta locuință? Te-ai gândit la smarthome? Dacă nu, te invităm să descoperi lumea gadgeturilor smart Xiaomi! Am creat pentru tine o prezentare a celor mai populare și utilizate produse din gama de ecosistem Xiaomi, la care poți avea acces chiar tu, intrând pe Mi-Home.ro.

Începem cu starul anului

Pentru un început bun, alege ceva universal. Mi Smart Home Hub este un mic centru de control pentru dispozitivele smart de acasă. Conectează cea mai mare varietate de echipamente printr-o aplicație, astfel încât acestea să poată lucra împreună. Acest device te ajută să economisești timp și energie, dar nu numai!  Mi Smart Home Hub face ca anumite activități să se desfășoare fără ca tu să nu miști mai mult decât un deget! De asemenea, asocierea cu el este extrem de simplă. Pornești aplicația Smart Hub și scanezi codul QR de pe spatele lui. Apoi cauți orice dispozitiv disponibil și îl conectezi la aplicație. Si gata! Centrul de control este gata de acțiune!

 

Un gadget care te salvează

Datul cu aspiratorul nu este cea mai plăcută activitate, mai ales când nu ai timp și energie. Stai liniștit! Ne-am gândit și la asta. Chiar dacă te-ai mutat recent în noua casă sau îți dorești un upgrade care să-ți schimbe viața, alege să începi cumpărăturile cu Mi Robot Vacuum-Mop Pro! Poți alege între două culori, alb sau negru, astfel încât să meargă perfect cu designul casei tale. Apoi, trebuie doar să-l conectezi la aplicația Mi Home, să-i dai un nume interesant, să te așezi pe canapea și să-l lași să-și facă treaba. Poate să curețe toate suprafețele, să memoreze singur traseul și să dea cu mopul după ce aspiră!

 

Xiaomi, stinge lumina!

Nu în fiecare seară vrei să te ridici de pe canapea să stingi lumina și nu mereu lumina albă este potrivită pentru a crea atmosferă. Ce faci în acest caz? Hai pe Mi-Home.ro și îți oferim soluția. Mi Bedside Lamp 2 este lampa perfectă pentru casa ta smart. Ai diferite nuanțe de culori pe care le poți  schimba în funcție de starea ta și de activitatea pe care o desfășori. Astfel, Mi Bedside Lamp 2 poate fi lumina ambientală atunci când te uiți la un film sau lumină de citit pentru serile de relaxare. În camera copiilor va fi lumina de veghe perfectă, în culoarea lor preferată. Toate acestea, în timp ce o controlezi prin comenzi vocale.

 

 

Siguranță și încredere, cu Xiaomi!

O experiență smart nu este completă fără un simț al siguranței. În noua ta casă smart, poți dormi liniștit și poți pleca de acasă oricând, fără griji. Xiaomi îți oferă 2 elemente cheie pentru acest lucru: Mi 360° Home Security Camera 2K Pro îți va păzi locuința și va vedea tot, la orice oră. Lumina infraroșie de 940 nm, fără strălucire roșie vizibilă, asigură liniștea ta și a familiei; senzorul de imagine cu sensibilitate ridicată afișând o imagine color chiar și în condiții de lumină slabă.

 

Iar în cazul în care te temi că ai uitat geamul sau ușa deschise când pleci de acasă, Mi Smart Window – Door Sensor este creat special pentru tine. Senzorul se contectează la aplicația de pe telefonul tău și te alarmează de fiecare dată când un geam sau o ușă rămân deschise, protejând locuința ta chiar și atunci când tu nu ești atent. Acum preiei ușor controlul casei tale!

 

Alege smart… home!

Te-ai hotărât care este primul device pe care-l vei cumpăra pentru noua ta casă smart? Xiaomi este gata pentru orice provocare, cu zeci de dispozitive gata să-ți facă viața mai ușoară. Tot ce trebuie să faci este să dai un click!

Sursă poze: Mi-home.ro

Despre Roxana Bitere

Roxana Bitere-

Îți recomandăm

Cum sa iti amenajezi balconul in functie de dimensiuni si tip

Cum să îți amenajezi balconul în funcție de dimensiuni și tip

Casa ZZen, GENERAL

Amenajarea camerei copilului, de la ideal la plan

Casa ZZen, GENERAL