De Black Friday ai 50% reducere la toate serviciile de promovare

Publicat pe 12 November 2021.

 

Anul acesta intrăm în frenezia reducerilor cu o mega ofertă pentru toți utilizatorii, pentru toate tipurile de promovare și din toate categoriile de pe HomeZZ.ro.

 

Profesionist în imobiliare?

Faci business bun de acest Black Friday. În perioada 12-30 Noiembrie 2021, beneficiezi de 50% reducere pentru pachetele de promovare, respectiv pentru serviciile suplimentare de promovare, pentru perioada maximă de 3 luni. Descoperă oferta completă aici.

 

Proprietar în căutare de soluții?

În perioada 12-14 Noiembrie 2021 și tu te bucuri de 50% reducere la toate tipurile de promovare a anunțurilor. Indiferent că vinzi sau închiriezi, poți alege și activa promovarea chiar din contul tău de pe HomeZZ.ro.

Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de aceasta reducere?

Primul pas este să îți creezi un cont, dacă nu ai deja unul, și să adaugi un anunț. Apoi, doar din câteva clickuri, vei activa promovarea dorită pentru anunțul tău. Descoperă reducerile aici.

 

De ce este important să îți promovezi anunțul?

Piața imobiliară este una foarte competitivă și alertă. În fiecare zi apar apartamente și case noi de vânzare sau de închiriat. Atât ca agent imobiliar, cât și ca proprietar poate fi uneori copleșitor să faci fața valului de oferte încărcate zilnic.

Deși există o listă lungă de metode prin care poți să-ți crești vânzările, cel mai importat lucru este vizibilitatea anunțului în sine. Poate să fie cel mai frumos apartament, la cel mai bun preț, dar fără vizibilitate șansele unei vânzări sau închirieri scad foarte mult.

Iată principalele beneficii ale promovării anunțurilor pe HomeZZ.ro:

  1. Așa cum am spus și până acum, pentru a crește șansele de vânzare proprietatea trebuie menținută mereu în atenția potențialilor cumpărători.
  2. Anunțul trebuie să fie ușor accesibil în timpul căutărilor.
  3. Prin promovare obții expunere maximă. Anunțurile se publică și pe Lajumate.ro, cu posibilitatea de a modifica anunțurile într-un singur panou de administrare. Reactualizările vor fi făcute automat și eficient.
  4. Clienții tăi pot cere vizionare din pagina anunțului, doar din câteva clickuri.
  5. Poți încarcă până la 500 de oferte. Anunțurile pot fi preluate, indiferent unde le ai publicate acum.

 

HomeZZ.ro este platforma imobiliară care te ajută să vinzi și să cumperi case și apartamente, terenuri sau spații comerciale din toată țara.

Profită de reducerile speciale și promovează proprietățile tale pe HomeZZ.ro

*Oferta se supune unor termene și condiții, detalii pentru proprietari AICI și pentru profesioniști AICI.

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL