Cum închiriezi, prin agenție sau pe cont propriu?

Publicat pe 09 September 2021.

De cele mai multe ori, mulți dintre proprietarii unor locuințe care îți caută chiriași, ocolesc să colaboreze cu agențiile imobiliare. Motivul îl reprezintă costurile foarte ridicate ale comisioanelor, ce ajung să depășească chiar și suma chiriei în cele mai multe cazuri. Există însă avantaje și dezavantaje din partea ambelor părți implicate, atât din partea proprietarilor pe cont propriu, cât și de partea agențiilor imobiliare. Astfel, atunci când cel aflat în poziția de chiriaș, alege să caute cea mai bună metodă de a închiria un apartament sau o garsonieră, trebuie să țină cont de mai multe lucruri. Specialiștii în anunțuri imobiliare Homezz.ro,  s-au confruntat de-a lungul timpului cu mai multe situații, astfel:

 

 

 

Târgul Național Imobiliar organizează anul acesta o nouă ediție post pandemie, care reușește să strângă în perioada 10-12 septembrie 2021 la Palatul Parlamentului, oameni din lumea imobiliarelor,  dezvoltatori și agenții imobiliare de top din România, dar și  instituții financiar-bancare. 

 

HomeZZ, cel mai bun portal de anunțuri imobiliare își deschide ușile pentru cei ce se află în căutarea locuinței perfecte, iar pentru că faci casă bună când specialiștii și reducerile se adună, HomeZZ a pregătit pentru tine consultanță gratuită, sfaturi pentru un design potrivit dorințelor tale, credit în contul tău HomeZZ, dar și vouchere cadou pentru decorarea casei tale. Toate acestea puse „la bătaie” în roata reducerilor! Ia-ți biletul gratuit de participare, de aici

 

Hai la târg să facem casă bună împreună! 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL