Ca să îți meargă bine, ai 10 euro credit pentru promovare!

Publicat pe 25 January 2022.
Promovare HomeZZ.ro

 

Te-ai mutat de curând sau ai deja de prea mult timp o casă liberă, ce ar putea fi căminul perfect pentru o altă persoană? Simți că este momentul potrivit să faci cunoștință cu piața imobiliară, indiferent că vorbim de închiriere sau vânzare? Atunci, ca să îți meargă bine anul acesta, joi e momentul să acționezi! Campania Ca să iți meargă bine este pe Homezz.ro, pentru tine! Vezi aici detaliile.


Așa că, adaugă anunțul tău joi,  27.01.2022 și primești 10 euro credit pentru promovare gratuită a anunțului tău! Iată ce trebuie să faci ca să profiți de cadoul HomeZZ.ro:

  1. Intră pe homeZZ.ro și creează-ți cont sau adaugă anunț nou cu imobilul pe care vrei să îl vinzi/închiriezi. Creditul de 10 euro se va aplica tuturor conturilor cu maxim 4 anunțuri adăugate, incluzându-l și pe cel nou. De asemenea, anunțul trebuie să respecte Termenii și condițiile de publicare pe HomeZZ.ro.
  2. După publicarea anunțului, în maxim 48 de ore, vei primi în contul HomeZZ.ro creditul de promovare de 10 euro.
  3. Alege tipul de promovare pe care îl dorești pentru ca proprietatea ta să beneficieze de vizibilitate maximă.

 

Și, dacă încă stai pe gânduri, stai să vezi tipurile de promovare de care poți beneficia:

    1. Promovare premium (prețul începe de la 4 euro):

 

    2.  Promovare prima pagină (prețul începe de la 11,55 euro):

 

Ți-am deschis apetitul? Intră în cont, adaugă anunț și vei putea accesa toate tipurile de promovări.

Deci, ce mai aștepți? Pregătește-ți imobilul pentru poze și setează-ți alarma ca nu cumva să ratezi această zi!

 

Regulamentul campaniei HomeZZ.ro „Ca să îți meargă bine!”

Promovarea se oferă sub formă de credit în conturile HomeZZ.ro exclusiv dacă se îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

  1. Anunțurile sunt publicate pe HomeZZ.ro în data 27.01.2022 și respectă Termenii și condițiile de folosire a website-ului.
  2. Anunțurile adăugate nu sunt o dubluri sau clone ale unui anunț vechi.
  3. Contul aparține persoanelor fizice care vând sau închiriază proprietăți (denumite în continuare vânzători). O persoană fizică poate publica anunțuri într-un cont nou creat pe HomeZZ.ro sau într-un cont deja existent.
  4. Vânzătorii au în cont maxim 3 (trei) anunțuri active sau dezactivate, astfel încât, împreună cu anunțul nou publicat în cadrul campaniei vor avea maxim 4 (patru) anunțuri în cont.

 

   Alte condiții și detalii mecanism campanie:

  1. Perioada de desfășurare a campaniei este ziua de 27.01.2022, interval orar 00.00 – 23.59.
  2. Promovarea oferită constă în adăugarea a 10 euro credit de promovare o singură dată în contul online HomeZZ.ro.
  3. Creditul de promovare se adaugă în contul HomeZZ.ro în maxim 48 (patruzeci și opt) de ore de la publicarea noului anunț.
  4. Creditul de promovare poate fi folosit de vânzători în următoarele 60 (șaizeci) de zile, cu posibilitatea de a activa la alegere tipurile de promovare de pe HomeZZ.ro, în limita a 10 euro credit, valabil exclusiv pentru opțiunea de plată cu „Cont HomeZZ.ro”.
  5. Tipul de promovare ales de vânzător pentru fiecare anunț în cadrul campaniei nu se poate modifica ulterior și nici nu se poate realoca altui anunț, diferit de cel căruia i s-a alocat inițial creditul de promovare, indiferent dacă anunțul este publicat în data de 27.01.2022.

 

Despre Denisa Lazaride

Denisa LazarideA terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru design interior, dar și din dorința de informare a cititorilor despre dedesubturile mai serioase ale domeniul imobiliar.

Îți recomandăm

De Black Friday ai reduceri de până la 12.000 euro la locuințe

GENERAL

Comision agentie imobiliara – Ce trebuie să știi

GENERAL