Iți plătim 2 LUNI de chirie | Maratonul chiriilor

Publicat pe 17 September 2024.

Odată cu venirea toamnei, începe o perioadă intensă nu doar pentru elevi și studenți, care se pregătesc pentru un nou an școlar și universitar, ci și pentru proprietarii și agenții imobiliari, care își pregătesc locuințele pentru viitorii chiriași. În această perioadă, piața imobiliară devine deosebit de dinamică, elevii, studenții, părinții și profesioniștii din domeniu mobilizându-se pentru a găsi cele mai avantajoase oferte de închiriere.

Noi suntem conștienți de provocările acestui proces și venim în sprijinul tuturor cu o campanie specială, menită să simplifice căutarea locuinței ideale.

Ce este Maratonul Chiriilor?

Pe scurt, e o campanie prin care poți beneficia de primele 2 luni de chirie plătite integral pentru locuințele găsite pe platforma noastră. Indiferent dacă ești student în căutarea unei garsoniere, sunteți o familie ce dorește un apartament mai spațios sau ești un antreprenor aflat la început de drum în căutarea unui spațiu comercial, campania Maratonul chiriilor oferă soluții adaptate fiecărei nevoi, dar mai ales prețuri exclusive.

Pe homeZZ, găsești mii de oferte din toată țara, dar mai ales din orașe top ca București, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu sau Constanța, selectate cu atenție de specialiștii noștri, pentru a-ți oferi cele mai avantajoase opțiuni de pe piață. Descoperă toate ofertele aici.

Oferte avantajoase la garsoniere, apartamente și spații comerciale

Pentru cei în căutarea unei garsoniere sau a unui studio, pe homeZZ găsești prețuri începând de la 200 de euro pe lună.Vezi aici ce selecție ți-am pregătit. Dacă, însă, cauți un apartament cu 2 sau 3 camere, găsești numeroase opțiuni cu prețuri între 300 și 350 de euro pe lună, disponibile în principalele orașe din țară. Vezi toate ofertele.

Pentru tinerii antreprenori care au nevoie de spații comerciale, am pregătit oferte speciale, cu prețuri începând de la 500 de euro pe lună. Descoperă ofertele aici.

Premii și surprize exclusive pentru utilizatorii homeZZ

Pe lângă ofertele avantajoase disponibile pe platformă și cele 3 premii speciale, constând în acoperirea a câte 2 luni de chirie, în limita a 5.000 RON, utilizatorii noștri pot beneficia și de oferte surpriză și discount-uri exclusive oferite de către partenerii noștri pentru servicii de închiriere electronice, mutare, transport și depozitare și multe altee. Urmăriți-ne pe platformele de social media pentru a nu rata aceste oportunități.

O platformă homeZZ îmbunătățită, cu un nou design și o experiență optimizată

Pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai eficientă, homeZZ a fost recent actualizat cu un design modern și o funcționalitate îmbunătățită. Atât pe desktop, cât și pe mobil, utilizatorii noștri se bucură de o interfață intuitivă și de o nouă aplicație cu funcționalități personalizate, care simplifică procesul de căutare a locuinței ideale.

Campania Maratonul Chiriilor este valabilă până la 31 octombrie 2024

Descarcă noua aplicație homeZZ și grăbește-te să intri și tu în Maratonul Chiriilor. Mai ai timp doar până pe 31 octombrie 2024. Pentru detalii complete și regulament, intră pe pagina campaniei. Nu rata șansa de a găsi locuința perfectă și de a beneficia de 2 LUNI de chirie gratuită!

Nu uita: Cele mai mari reduceri și cele mai mici prețuri le găsești doar pe homeZZ.

Despre Alina Mincu

Alina Mincu-

Îți recomandăm

Iți plătim 2 LUNI de chirie | Maratonul chiriilor

Ghidul complet al cumparatorului

Inchiriaza electronice cu 50% reducere

Ghidul complet al cumparatorului